Κλήρωση για 2 αντίτυπα του βιβλίου της Ali Land «Η καλή και η κακή» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο…

Το Book Tales σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσφέρει στους αναγνώστες του δύο αντίτυπα του βιβλίου της Ali Land με τίτλο «Η καλή και η κακή«. Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με έντονο και υποβλητικό ρυθμό που οι αναγνώστες δεν σταματούν να σκέφτονται και να το συζητούν συστήνοντάς το σε όσους δεν το έχουν διαβάσει.

978-618-03-0271-4_1

Η μητέρα της Άννι είναι σίριαλ κίλερ. Ο μόνος τρόπος για να τη σταματήσει είναι να την καταδώσει στην αστυνομία. Μάνα και κόρη θα χωριστούν, αλλά δεν θα ξεχάσουν η μία την άλλη. Με καινούργιο όνομα −Μίλι− και με καινούργια ανάδοχη οικογένεια, το κορίτσι ελπίζει πως θα κάνει μια νέα αρχή. Πλέον μπορεί να είναι όποια θέλει. Όμως καθώς πλησιάζει η δίκη της μητέρας της, τα μυστικά  του παρελθόντος δεν αφήνουν τη Μίλι να κλείσει μάτι. Γιατί η μαμά της Μίλι είναι σίριαλ κίλερ. Και το αίμα νερό  δεν γίνεται…

Η βρετανίδα Ali Land, νοσηλεύτρια επί μια δεκαετία σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας για παιδιά και εφήβους, μετά την επιτυχία του πρώτου βιβλίου της Η καλή και η κακή που αναμένεται να μεταφραστεί σε περισσότερες από 22 χώρες, αφοσιώθηκε και δικαίως στο γράψιμο.
Η Ali Land διαχειρίζεται με ιδιαίτερη μαεστρία δύσκολα θέματα, όπως το σχολείο θηλέων όπου ισχύει ο νόμος της ζούγκλας, την ψυχολογική δυσαρμονία μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, αλλά και τον μηχανισμό των εσωτερικά κατεστραμμένων παιδιών. Το ατού του βιβλίου είναι η ίδια η αφηγήτρια που αμφιταλαντεύεται μεταξύ καλοσύνης και κακίας.


Τροποποιούμε λίγο τη διαδικασία του διαγωνισμού μας καθώς υπάρχουν αναγνώστες του Book Tales που δεν διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook ώστε να μπορέσουν κι εκείνοι να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία στην παρακάτω φόρμα:

Προαιρετικά μπορείτε να συμπληρώσετε στην παραπάνω φόρμα το προφιλ σας στο Facebook (όσοι διαθέτετε) αλλά και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα του Book Tales στο Facebook (θα τη βρείτε ΕΔΩ)

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 10 Απριλίου 2018. Καλή επιτυχία σε όλους.

Η κλήρωση έγινε μέσω του Random List Generator και οι νικήτριες είναι οι:

  1. Μούγιου Αντωνία
  2. Παπαδαμάκη Σωτηρία

Συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας.

Σημείωση:
Αν είστε κάτοικος Αθηνών θα πρέπει να παραλάβατε τα αντίτυπα των βιβλίων από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ του ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, το οποίο εδρεύει στην οδό Ιπποκράτους 118-Αθήνα, ενώ στην περίπτωση που είστε κάτοικος εκτός Αθηνών θα σας αποσταλούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.


METAIXMIO-LOGO

8 Comments

Σχολιάστε