Στυλάτες βιβλιοθήκες που θα «φωτίσουν» το σπιτικό σας!

Στυλάτες βιβλιοθήκες που θα φέρουν μία νέα αύρα στο χώρο σας και θα αποτελέσουν ένα όμορφο στολίδι στο σπίτι σας! Βέβαια για εμάς που διαβάζουμε πολύ ίσως να χρειαστούμε περισσότερες από μία…..

Τυπικά, οι βιβλιοθήκες είναι για βιβλία, αλλά οι κλασικές βιβλιοθήκες φαντάζουν κάπως βαρετές και ίσως να «θολώνουν» το τοπίο της διακόσμησης που έχετε επιλέξει. Ευτυχώς υπάρχουν άπειρες επιλογές, στυλ, χρώματα και μεγέθη που μπορείτε να επιλέξετε. Για να δούμε ορισμένα από αυτά.


Τέσσερα λευκά ράφια (Σετ)

invisible-bookcase-768

Τα συγκεκριμένα ράφια μοιάζουν σαν να εξαφανίζονται. Είναι εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά και παρ’ όλη τη λεπτότητα τους το ατσάλι τους δεν θα λυγίσει εύκολα και θα διακοσμήσετε με κομψό τρόπο το χώρο σας.


Βιομηχανικοί σωλήνες για DIY βιβλιοθήκη…

DIY-Industrial-Retro-Wall-Mount-Iron-Pipe-Shelf-Storage-Shelving-Bookshelf-768

Είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό μεταλλικό σωλήνα και θα δείχνει τέλεια στο χώρο σας όταν το τοποθετήσετε. Μπορεί να προσαρμοστεί ούτως ώστε να προσθέσετε εύκολα επιπλέον ράφια για περισσότερο χώρο. Αυτός ο εύκολος, απλός και μοναδικός σχεδιασμός είναι ιδανικός κάθε σπίτι, γραφείο ή καφέ….


«Ο σιδερένιος βιβλιοθηκάριος!»

iron-libarian

Αυτή η πολύ στυλάτη βιβλιοθήκη είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από σωλήνες νερού. Είναι ιδανική για βιβλία με σκληρό εξώφυλλο…


Ρουστίκ βιβλιοθήκη από βιομηχανικό σωλήνα και ξύλινα ράφια…

Industrial-Pipe-Shelving-Bookshelf-Rustic-Modern-Wood-Ladder-Pipe-Wall-Shelf--768

Αυτή η πολύ κλασάτη βιβλιοθήκη είναι ιδανική για το σπίτι ή για το εσωτερικό ενός καφέ… Τα τριών επιπέδων ράφια είναι κατασκευασμένα από ρουστίκ βιομηχανικό σωλήνα και από συμπαγή ξύλα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και επιπλέον ράφια εύκολα και γρήγορα.


«Αιωρούμενη» βιβλιοθήκη τοίχου και αποθήκευσης DVD….

ladder-bookcase-768

Αυτή η ευπροσάρμοστη βιβλιοθήκη θα ταιριάξει απόλυτα με τον οποιοδήποτε χώρο. Μετατρέψτε τον άδειο και άχρηστο χώρο που διαθέτετε σε κάποια γωνιά του τοίχου σας σε ένα σημείο που όλοι θα εστιάσουν τη ματιά τους. Τοποθετείται «αόρατα» και είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση του. Είναι κατασκευασμένο από MDF υψηλής ποιότητας με ματ φινίρισμα και προσθέτει μια δόση σύγχρονου στυλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο.


Βιβλιοθήκη Αμερικάνικου στυλ…

American-Country-Style-Wrought-Iron-Shelf-Bookcase--768

Αυτή η βιβλιοθήκη είναι απίστευτα ευέλικτη και μπορεί να ταιριάξει σε διάφορους χώρους. Ο μοναδικός και βιομηχανικός σχεδιασμός της θα φωτίσει το χώρο σας και θα του δώσει την αριστοκρατικότητα που ζητάτε.


Επιτραπέζια θήκη για περιοδικά ή τα αγαπημένα σας βιβλία….

Rustic-Torched-Wood-Slanted-Design-Desktop-Bookshelf-Magazine-Stand--768

Αυτό είναι ένα μοναδικό επιτραπέζιο ράφι και το ρουστίκ ξύλινο φινίρισμα του θα ταιριάξει απόλυτα σε ένα παρόμοιο χώρο. Μπορείτε να έχει οργανωμένα όλα τα περιοδικά και τις εφημερίδες σας στο γραφείο σας, σε μια γωνιά στο πάτωμα ή στο τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ. Κάνει και για τα βιβλία σας…..


Περιστρεφόμενη βιβλιοθήκη από φυσικό μπαμπού…..

bookcase2

Ζωντανέψτε το χώρο σας με αυτή τη βιβλιοθήκη από 100% φυσικό μπαμπού που είναι και κομψό και ανθεκτικό. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά. Έχει πέντε επίπεδα και είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να περιστρέφεται 360 μοίρες. Επίσης, είναι πολύ απλό στη συντήρηση και καθαρίζεται με ένα μαλακό πανάκι χωρίς χνούδι.


Περιστρεφόμενοι κύβοι….

HomCom-4-Tier-Rotating-Cube-Media-Tower-768

Εξοικονομήστε χώρο και καλλωπίστε τον χώρο σας με μια περιστρεφόμενη λύση αποθήκευσης για όλη σας τη συλλογή. Ο μοναδικός και ελκυστικός σχεδιασμός του θα μεταμορφώσει τον χώρο σας. Είναι εύκολο να συναρμολογηθεί, ελαφρύ και μεταφέρεται άνετα και αρκετά ανθεκτικό.


Μπορείτε να δείτε κι άλλες ιδέες στη σελίδα του Lifehack

Σχολιάστε